Tony O'Shea onderuit in halve finale England Open

Tony O'Shea was afgelopen weekeinde, in het Engelse Selsey, dichtbij een grote overwinning. Tony MariFlex Darts Team speler van het eerste uur stak die dag in goede vorm en wist de halve finale te bereiken van het altijd sterk bezette England Open.

Op weg naar de eindstrijd klopte Silverback in de kwartfinale landgenoot Robbie Green met 3-2 maar ging onderuit in de halve finale tegen de latere winaar van het toernooi, Gary Robson. "Robbo" was de betere in de finale en klopte O'Shea met 5-3.

Dean Winstanley " het jongste teamlid", hij kwam er dit jaar bij was na O'Shea de beste speler van het team. Dean klopte bij de laatste 32 teamgenoot Darryl Fitton met 3-0 en werd in de kwartfinale geklopt door the Count Ted Hankey. Hankey kwam tot aan de finale waarin hij zijn meerdere moest erkennen in Robson.

Voor kersverse vader Willy van de Wiel viel het doek bij de laatste 32 tegen Benito van de Pas. Jan Dekker en Joey ten Berge werden halverwege het toernooi geklopt.

Joey en Tony speelden een aantal dagen ervoor een hoofdrol bij een darttoernooi vaan vv Zuidland in Bernisse. Hiervan ontvingen wij het volgende bericht:

Zaterdag 18 juni vond het v.v. Zuidland dartstoernooi plaats. Tony O'Shea en regerend Nederlands kampioen Joey ten Berge waren deze dag aanwezig op Groot Nibbeland. Op oud Slandse wijze, met paard en wagen werden Tony O'Shea en Joey ten Berge binnengereden. Samen met Ruud Cogels waren zij aanwezig names Team Mariflex.

Het was overigens de 3e keer dat Ruud en Tony bij ons waren, de 1e keer met Darryl Fitton, de 2e keer met Ted Hankey en nu dus met Joey. Eerst was het de beurt aan Joey om het op te nemen tegen kleine en grote Slandenaars. Er werd gespeeld om the best of one leg. Arjan Poortvliet wist de regerend Nederlands kampioen te kloppen! Na de poulewedstrijden was het de beurt aan Tony O'Shea. Ook hij maakte er een mooie show van.

Het toernooi werd gewonnen door Dennis de Bruin die in de finale 'de Spijker' wist te kloppen. In de kleine finale wist Richard Stender meer dubbels te gooien dan Marcel van den Berg en pakte daarmee de titel van de verliezersronde. De hoogte finish van de dag, 'Shanghai Twintig' (120) was voor Arjan Poortvliet. Totaal werd er 5 keer de maximale score van 180 gegooid. Jasper Poortvliet, Arjan Poortvliet, Gerard van Eck, Wouter van Wijk en Richard Stender wisten drie pijlen in de trippel 20 te gooien.

 

28-06-2011 20:31
MariFlex Open 2014 zal aankomend jaar geen doorgang vinden
De directie van MariFlex maakt hierbij bekend dat zij hebben besloten dat de 8e editie van het MariFlex dartstoernooi in maart 2014 niet plaats...
Wesley Harms wint WDF World Cup en is wereldkampioen
De 29-jarige Wesley Harms heeft de herensingles finale gewonnen van de WDF Worldcup 2013 in Canada. Dit wereldkampioenschap is naast de Lakeside...
Jan Dekker schrijft het Open Luxemburg 2013 op zijn naam
MariFlex-speler Jan Dekker heeft het Open Luxemburg 2013 gewonnen. In de finale was Dekker met 6-4 te sterk voor landgenoot Marco Flach. Jan...
Tony O'Shea wint Open Roëmenie, Ron Meulenkamp runner-up
Met 6-1 was MariFlex speler Tony O’Shea te sterk voor Ron Meulenkamp in de finale van het Open Roëmenie. Halve finales: Carel...
Eindtoernooi International Belgium Darts Tour voor Willy van de Wiel
Willy van de Wiel heeft het eindtoernooi van de International Belgium Darts Tour gewonnen. Free Willy versloeg in de finale Alan Norris met 4-2....